O nama

O nama


Preduzeće Izolord je osnovano sa ciljem pružanja širokog asortimana termoizolacionog materijala kupcima širom Srbije. Lepeza naših proizvoda je široka i kod nas možete naći sve što je potrebno za termoizolaciju stambenih objekata: sisteme za termičku izolaciju fasade, krovne folije i dopunske krovne elemente, sistem suve gradnje, elemente za toplotnu, zvučnu i hidroizolaciju, bitumenske šindre, geotekstile i dodatne dopunske elemente.
Proizvodi iz našeg asortimana su izuzetno kvalitetni, a što je nama izuzetno važno, pretežno su proizvedeni u Srbiji! Naši pouzdani proizvođači sa kojima sarađujemo sa više decenijskim iskustvom rade u proizvodnji građevinskog materijala i njihovi proizvodi se nalaze u prodaji širom Evrope.
Znamo da je u današnje vreme izgradnja bilo kog stambenog prostora izuzetno skupo i postavlja mnoge prepreke sa jedne strane ispred naručioca, sa druge strane ispred izvođača radova. Želimo Vam da našim raznovrsnim asortimanom termoizolacionog materijala i logističkom podrškom budemo na raspolaganju i tako olakšamo i ubrzamo posao.

Misija


Misija našeg preduzeća je povezivanje domaćih proizvođača sa domaćim kupcima, kako sa fizičkim licama, tako i sa malim i srednjim preduzećima, koji rade kao izvođači radova.
Nastojimo da naše lične usluge, počev od savetodavnih, podrške kupcima, preko onlajn narudžbine do isporuke robe, budu isto toliko kvalitetni i profesionalni, koliko i proizvodi u našoj ponudi.

Vizija


U skladu sa našom misijom vizija je da u roku par godina postanemo jedan od vodećih onlajn prodavnica u sektoru maloprodaje termoizolacionog materijala, i da sa logističkom podrškom naših partnera budemo na raspolaganju i na dohvat ruke svim potencijalnim korisnicima širom Srbije.
U našoj onlajn prodavnici možete naći sve potrebne informacije u vezi naših proizvoda a naš tim Vam stoji na raspolaganju i spremni smo da u svakom trenutku damo potrebne informacije u vezi sa proizvodima, cenama, specifikacijama artikala ili isporuke.

Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.