Kakvu izolaciju da kupim, za šta da se odlučim? Mi pomažemo!

23.05.2022.

Kakvu izolaciju da kupim, za koju da se odlučim?

Pitanje je prilično složeno, ali mi ćemo se potruditi da vam dajemo zadovoljavajući odgovor, kako bismo ti pomogli!


Želimo da na početku istaknemo da ako se apsolutno ne razumete u izolaciji stambenih objekta, slobodno se obratite stručnjacima za pomoć! Takođe vam stojimo na raspolaganju ako možemo da vam pomognemo, slobodno nam se obratite preko telefona ili piši tam na email.

Termoizolacioni sistem treba da se razmisli i da se projektuje. Treba da se zna, od čega su napravljeni zidovi, kolika je površina i koja je namena objekta. Nije svejedno u kojoj meri planiramo da smanjimo gubitak toplote.
 
Takođe smatramo važnim napomenuti da od početka izgradnje jednog objekta treba da se razmišlja o kompletnim sistemima toplotne izolacije. To su komponente koje su savršeno kompatibilne jedna sa drugom. Pod sistemom podrazumevamo sve od termoizolacione ploče, lepka, fiberglas mreže, prajmera pa sve do diple. I zašto je najbolji izbor kupiti kompletne sisteme? Biće jasno iz sledećeg pasusa.
 

Stoga je važno kupiti sa pouzdanog prodavca


Nastavljajući prethodnu liniju razmišljanja: ako kupujete od nas, dobijate i 10 godina garancije na ove, što nije bitno!

Ali to nije jedini razlog zašto bi trebalo da kupujete od nas. Razmislite šta se dešava ako želite da dobijete državnu podršku, ali kupite od nepouzdanog prodavca? S jedne strane, nećete dobiti iste pogodnosti koje možete dobiti od nas. To uključuje fleksibilne uslove plaćanja ili besplatnu dostavu širom zemlje za kupovinu iznad 60.000,00 dinara.
 
 

Ne odlučujte isključivo na osnovu cene!
 

Ako je nešto jefito, ne znači da je i kvalitetan. Nažalost to važi i za termoizolacione proizvode . Ni u kom slučaju cena ne bi trebalo da bude razlog broj jedan za odabir određenog proizvođača, proizvoda ili prodavca.
 
Sa nekvalitetnim proizvodima sa vremenom ćete imati mnogo problema. Kako može neki prodavac ili proizvođač da vas prevari? Naprimer “noname” proizvođač vam može prodati EPS30 kao EPS80, jednostavno štedeći na sirovini. Neadekvatan kvalitet može da dovede do grbavosti, odvajanja, i usled uliva vode zatim smrzavanja, livenja gipsa i odvajanja. Ako nemate kome da se obratite ili tražite garanciju, moraćete da nabavite ponovo sve potrebne materijale, da platite ponovo majstore i skuplje će vam biti na kraju. Nije slučajno što našim kupcima preporučujemo odlične Masterplast proizvode iz domaće proizvodnje. Renomirani i domaći proizvođač sa zagarantovanim proizvodima, savršenim kvalitetom za trajna rešenja.
 
 

Od domaćeg ili stranog proizvođača?
 

Ako je moguće, izaberite proizvode domaćeg proizvođača. Verujte i Nemci i Austrijanci više vole da kupuju domaće proivode. Ako kupite od domaćeg proizvođača, on plaća porez u ovoj državi, srpska privreda se stimuliše svojim prihodima, a profit se ne izvozi u inostranstvo. Pored toga, podržavate bezbedno radno mesto srpske radne snage, a time i život naših lokalnh porodica.

Mi se unapred zahvaljujemo ako se odlučite za domaće proizvode u kojima imate izbora!

Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.